CURSUS: Voel je nuttig, zónder jezelf voorbij te lopen

  • Werk je 24/7 en vind je het moeilijk om jezelf het weekend vrij te geven?
  • Voelt het alsof alles meer energie kost dan vroeger en zie je op tegen je dagelijkse taken?
  • Heb je geen energie meer om naast je werk ook nog te genieten van het leven of je dierbaren?

Ergens weet je wel wat je eigenlijk zou moeten doen. Beter naar jezelf luisteren. Prioriteiten en grenzen stellen. Je gezondheid wat meer aandacht geven.

Je zoekt wel eens naar tips op het internet. Soms werkt zo’n tip ook nog, en denk je heee het lijkt wel of mijn hoofd wat rustiger is. Maar al gauw word je weer meegesleurd met al je gedachten over werk, de nieuwsbrief die nog verstuurd moet worden..

En weg is je werk-privé balans

Omdat je maar wat doet. Je hebt niet echt een plan en je bent niet 100% vastbesloten om dit probleem aan te pakken. Het komt nog wel een keer.. denk je, als ik er tijd voor heb.

Dat is natuurlijk ontzettend jammer, want je doet jezelf tekort. Wanneer komt morgen? Al die dagen die in een waan aan je voorbij gaan. Je geniet niet meer van je werk, van je dierbaren, maar rent als een kip zonder kop, terwijl je teveel energie stopt in dingen die niet werken.

Hoe kijk je straks terug op dit jaar?

Tevreden, dat je heerlijk bezig bent geweest, genoten hebt van het leven terwijl je ook werkte aan de groei van je bedrijf?

Of denk je juist: aaahw waar is al mijn tijd en energie gebleven?

Het lijkt een beetje op het openen van je bankrekening, aan het eind van de maand. Of je haalt je schouders op en zegt: hmm, blijkbaar heb ik veel uitgegeven.. of je hebt een mooie herinnering aan een leuke tijd, omdat je het geld gebruikt hebt om op vakantie te gaan met je partner.

Naar jezelf en je lichaam luisteren is een vaardigheid die je kunt leren

Geloof het of niet maar het kan. Je kan én aan het einde van de maand nog wat over houden op je energie-rekening, én aan je doelen werken. Vind je het moeilijk om die knop om te zetten? Wil je meer energie, tijd en aandacht voor je lichaam? Zonder je doelen en dromen op te geven? Dan heb ik iets voor je.

Een online cursus:

In 4 weken leer je hoe je jezelf nuttig en goed bezig voelt, zonder jezelf voorbij te lopen.

  • Je leert luisteren naar je lichaam, wáár je energie weglekt, en hoe je die lekjes dicht
  • Je komt te weten welke kleine acties je kunt doen, om meer energie te krijgen voor je werk maar ook voor je activiteiten buiten je bedrijf
  • En je gaat met meer focus werken en met meer aandacht genieten van je privé tijd

De cursus bestaat uit 4 e-mails die je verdeeld over 4 weken in je mailbox ontvangt. Na wat stof tot nadenken, eindigt elk e-mailtje met een oefening die je lekker thuis vanaf de bank kunt doen.

Prijs: € 15,-  (ex. btw)

 

Wat zeggen anderen?

 

Kittykilian_rond_400“De eerste keer dat ik Tanja’s bandje hoorde ergerde ik me aan het slome tempo. Maar al snel realiseerde ik me dat ík het was, die in de overdrive zat. Na een paar lessen dacht ik: verdorie, ik ben écht op weg naar een burn out. Luisteren naar mijn lichaam helpt enorm – en Tanja’s cursus zorgde er voor dat ik dat nou eindelijk eens ging doen. Inmiddels heb ik een sabbatical genomen. Ik heb social media een half jaar de deur uit gedaan. Ik slaap weer goed, en mijn energie begint terug te keren.”

— Kitty Kilian van deblogacademie.nl 

 

IMG_3526“Ik besloot mee te doen aan de cursus omdat ik worstelde met een ‘lege batterij’. Met vermoeidheidsklachten. Ik ben me nu bewuster van fysieke signalen. Dat mijn lichaam me gewoon vertelt wat het nodig heeft, ook al begrijp ik dat niet altijd. Op momenten dat ik het wél signaleer en begrijp doe ik daar ook echt iets mee. De cursus is praktisch, eenvoudig en to-the-point. Niet eindeloos naar jezelf kijken, maar praktisch aan de slag.”

— Mariëlle

 

Veel gestelde vragen

 

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Je ontvangt de energie-lessen via e-mail. Elke les bevat eerst wat stof tot nadenken, en daarna een huiswerk opdracht. Jep, je moet dus echt wel wat tijd in je agenda reserveren. Gelukkig niet heel veel, het gaat om ongeveer 10 min. per dag. Dat is voldoende en kun je de resultaten ervaren die ik hierboven genoemd heb.

 

Hoe kan ik betalen?

Nadat je het formulier hieronder hebt verstuurd, krijg je een factuur via e-mail. Die kun je betalen via een link die daar in staat of met een gewone overboeking via je bank. De eerst volgende werkdag nadat je betaling binnen is krijg je de eerste les en kun je direct beginnen!

 

Aanmelden