MINI-CURSUS: Voel je nuttig, zónder jezelf voorbij te lopen

  • Werk je 24/7 en vind je het moeilijk om jezelf het weekend vrij te geven?
  • Heb je het gevoel dat al die energie die je in je bedrijf stopt maar weinig oplevert in verhouding?
  • Voelt het alsof alles meer energie kost dan vroeger en zie je op tegen je dagelijkse taken?

Ergens weet je wel wat je eigenlijk zou moeten doen. Beter naar jezelf luisteren. Prioriteiten en grenzen stellen. Je gezondheid wat meer aandacht geven.

Je zoekt wel eens naar tips op het internet. Soms werkt zo’n tip ook nog, en denk je heee het lijkt wel of mijn hoofd wat rustiger is. Maar al gauw word je weer meegesleurd met al je gedachten over werk, de nieuwsbrief die nog verstuurd moet worden..

En weg is je werk-privé balans

Weet je hoe dat komt? Omdat je maar wat doet. Je hebt niet echt een plan en je bent niet 100% vastbesloten om dit probleem aan te pakken. Het komt nog wel een keer.. denk je, als ik er tijd voor heb.

Daarmee doe je jezelf tekort. Want die tijd komt nooit. Elke dag dat je niet optimaal gebruik maakt van je energie, is zonde. Het duurt eeuwen tot je je (zakelijke) doelen bereikt, want je werkt niet efficiënt. Dan hebben we het nog niet eens over al die weggegooide dagen die in een waan aan je voorbij zijn gegaan. Je geniet niet meer van je werk, van je dierbaren, maar rent als een kip zonder kop, terwijl je teveel energie stopt in dingen die niet werken.

Hoe kijk je straks terug op dit jaar?

Tevreden, dat je heerlijk bezig bent geweest, genoten hebt van het leven terwijl je ook hard werkte aan de groei van je bedrijf.

Of denk je juist: aaahw waar is al mijn tijd en energie gebleven?

Het lijkt een beetje op het openen van je bankrekening, aan het eind van de maand. Of je haalt je schouders op en zegt: hmm, blijkbaar heb ik veel uitgegeven.. of je hebt een mooie herinnering aan een leuke tijd, omdat je het geld gebruikt hebt om op vakantie te gaan met je partner.

Alleen door naar jezelf en je lichaam te luisteren, vind je de balans tussen groei en dat kunnen volhouden

Oké, dus jij wil niet aan het eind van de maand naar een lege energie-rekening kijken, zonder leuke herinneringen en mooie mijlpalen die je hebt bereikt? Maar vind je het nog moeilijk om die knop om te zetten, om dit echt een keer aan te pakken?

Dan heb ik iets voor je.

Een mini-cursus, waarin je leert hoe je jezelf nuttig en goed bezig voelt, zonder jezelf voorbij te lopen.

  • Je komt te weten welke kleine acties je kunt doen, om meer energie te krijgen voor je taken en doelen
  • Je leert hoe je vind wáár je energie weglekt, en hoe je die lekjes dicht
  • En je begint aan een nieuwe balans tussen groei (van je bedrijf) en dat kunnen volhouden

De mini-cursus bestaat uit 4 e-mails. Na wat stof tot nadenken, eindingt elk e-mailtje met een oefening die je lekker thuis vanaf de bank kunt doen.

Prijs: € 25,-  (ex. btw)

 

Wat zeggen anderen?

 

Kittykilian_rond_400“De eerste keer dat ik Tanja’s bandje hoorde ergerde ik me aan het slome tempo. Maar al snel realiseerde ik me dat ík het was, die in de overdrive zat. Na een paar lessen dacht ik: verdorie, ik ben écht op weg naar een burn out. Luisteren naar mijn lichaam helpt enorm – en Tanja’s cursus zorgde er voor dat ik dat nou eindelijk eens ging doen. Inmiddels heb ik een sabbatical genomen. Ik heb social media een half jaar de deur uit gedaan. Ik slaap weer goed, en mijn energie begint terug te keren.”

Kitty Kilian van deblogacademie.nl 

 

Veel gestelde vragen

Hoeveel tijd ben ik er aan kwijt?

Je ontvangt de energie-lessen via e-mail. Op maandagen en donderdagen, verdeeld over 2 weken. Elke les bevat eerst wat stof tot nadenken, en daarna een huiswerk opdracht. Jep, je moet dus echt wel even je mouwen opstropen. Als je 10 min. per dag reserveert om hieraan te werken is dat voldoende en kun je de resultaten plukken die ik hierboven genoemd heb.

Mag ik ook meedoen als ik officieel geen ondernemer ben?

Ja dat kan, met één voorwaarde. Dat je wel de mindset hebt van een ondernemer. Ik bedoel daarmee dat je dus niemand nodig hebt die je gaat aansporen om je huiswerk te doen (let er wel even op dat je het in het formulier hieronder aangeeft).

Hoe kan ik betalen?

Nadat je het formulier hieronder hebt verstuurd, krijg je een factuur via e-mail. Die kun je betalen met een gewone overboeking via je bank. De eerst volgende maandag nadat je betaling binnen is krijg je de eerste les van de mini-cursus, en kun je direct beginnen!

 

Aanmelden

Kruis dit hokje aan als je officieël geen ondernemer bent