Wat zeggen anderen?

Ik kan van alles over mezelf vertellen, maar wat zeggen mijn klanten? Wat voor resultaten hebben ze behaald? Hoe hebben ze het proces ervaren om met mij te werken?

 

IMG_3526“Ik besloot mee te doen aan de cursus omdat ik worstelde met een ‘lege batterij’. Met vermoeidheidsklachten. Ik ben me nu bewuster van mijn fysieke signalen. Dat mijn lichaam me gewoon vertelt wat het nodig heeft, ook al begrijp ik dat niet altijd. Op momenten dat ik het wél signaleer en begrijp doe ik daar ook echt iets mee. De cursus is praktisch, eenvoudig en to-the-point. Niet eindeloos naar jezelf kijken, maar praktisch aan de slag.”

— Mariëlle

 

Kittykilian_rond_400“De eerste keer dat ik Tanja’s bandje hoorde ergerde ik me aan het slome tempo. Maar al snel realiseerde ik me dat ík het was, die in de overdrive zat. Na een paar lessen dacht ik: verdorie, ik ben écht op weg naar een burn out. Luisteren naar mijn lichaam helpt enorm – en Tanja’s cursus zorgde er voor dat ik dat nou eindelijk eens ging doen. Inmiddels heb ik een sabbatical genomen. Ik heb social media een half jaar de deur uit gedaan. Ik slaap weer goed, en mijn energie begint terug te keren.”

— Kitty Kilian van deblogacademie.nl 

 

review lynet“Ik vond ik het heel moeilijk om te bepalen wanneer ik iets wel / niet moest doen. Snapte niet meer wat mijn eigen lichaam mij wilde vertellen. Wat ik heel fijn vind is dat je persoonlijk en rustig bent. Je laat duidelijk merken dat je mijn mail met aandacht hebt gelezen door persoonlijke aspecten weer terug te verwerken. Daarnaast is het heel fijn dat je je eigen, en voor mij vaak herkenbare, ervaringen deelt.

Je hebt een hele prettige stem en de tijd gaat snel voorbij. Soms betrap ik mezelf erop dat ik te ongeduldig wordt bij zulk soort oefeningen maar dat was dit keer zeker niet het geval. Ik besef nu dat ik altijd zo streng en hard voor mezelf en mijn lichaam ben. En dat mijn lichaam dat niet verdient. Dat als ik morgen dood zal gaan, dat ik dan er niet het meeste van heb gemaakt. Dat ik nog zoveel dingen wil doen en meemaken. Het lichaam heeft best veel moeten verdragen. En laat dan nog staan het hoofd.

De tekening van de batterij vond ik zeer waardevol! Regelmatig bedenk ik me op een moment op een dag ‘waar in de spiraal sta ik nu? Zit ik al bijna in mijn reserve energie?’ Ik vond het ook prettig om deze te gebruiken om uit te leggen aan mijn naasten, dat het voor mij op dit moment heel belangrijk is om aan het einde van de dag niet onderaan de spiraal te zitten.

— Lynet

 

review alice“Ik heb de afgelopen dagen nagedacht over je mail en je opdrachten en een stuk bewuster gelet op wat ik nu precies doe. En het is inderdaad zo dat ik de dingen die ik eigenlijk wil doen makkelijk laat zitten en in plaats daarvan eerder iets nuttigs of huishoudelijk ga doen. Je ‘to the point’ aanpak heeft me daar weer alert op gemaakt. Ik weet het natuurlijk ergens wel, maar het is op de een of andere manier soms goed om het weer even van iemand te horen. Zelf loop je al snel voortdurend in hetzelfde cirkeltje rond, ook al ben je je soms nog zo bewust van bepaalde zaken.

Ik kwam zelf ook weer op wat ingevingen na nagedacht te hebben over je vragen over dromen en doelen. En nu de dingen die ik wil doen ook echt gaan inplannen. Vooral die ‘keep it simple’ aanpak is best een verademing tussen al die info overload. Als je weinig energie hebt en snel overweldigd bent is het laatste waar je op zit te wachten lange stappenplannen of allerlei complexe methoden en technieken. Niet dat ik me daar niet in verdiep, maar het is nu jouw tip die helder binnenkomt en waar ik direct iets mee kan.”

— Alice

 

IMG_3526“Super bedankt voor je tijd en hulp. Ik heb inmiddels de woensdag gekozen om leuke dingen te doen en om voor mezelf te besteden. Dit voelt echt super fijn, ook als je dierbaren vertellen dat ze trots op je zijn dat je hulp hebt gezocht en er dus heel hard mee bezig bent. Ik zou mensen jou aanraden omdat je via de mail ook gewoon je verhaal kunt doen je hoeft nergens heen je kan alles vanuit huis op je eigen plekje dat vond ik heel erg fijn. De skype-sessie vond ik ook een hele fijne ervaring. Tanja ik wil je ontzettend bedanken voor wat je voor mij hebt gedaan je hebt me er erg mee geholpen super bedankt. Aan jouw adviezen en opdrachten heb ik anders naar mezelf kunnen en durven kijken. Dankjewel!”

— Miranda

 

IMG_3525“Het was chaos in mijn hoofd met veel gedachten en gepieker over het verleden en de toekomst. Hierdoor ervoer ik steeds minder controle over mijn leven en voelde ik veel stress in mijn lijf. Ik wilde graag weer grip op mijn gedachten en leven krijgen, maar wilde hiervoor niet weer naar een maatschappelijk werker toe. Doordat online coaching een ontspannen en laagdrempelige manier van ondersteuning is, was dit voor mij een mooi alternatief.

Het was een ontspannen manier van werken aan mezelf. Ik startte met het doen van mijn verhaal en het omschrijven van mijn hulpvraag. Tanja gaf hier vervolgens een reactie op en stelde kritische vragen, waardoor ik uitgedaagd werd om over mezelf en mijn gedachten en gedrag na te denken. Dit kon in mijn eigen tijd en op mijn eigen tempo. Kwam ik er even niet uit, dan sloeg ik mijn mailtje op en dacht ik er nog even wat langer over na. Mijn contact met Tanja voelde meteen heel vertrouwd en ze heeft een prettige manier van communiceren. Er is geen goed of fout antwoord op de vragen die Tanja stelt, ze zijn puur om je tot nadenken over jezelf aan te zetten. Ook geeft ze haar eigen kijk op je situatie, waardoor je tot andere inzichten komt dan wanneer je in je eentje blijft stoeien met je gedachten en gepieker.

Door mijn verhaal met Tanja te delen en samen met haar te sparren over mijn gedachten en gevoelens, heb ik weer rust en ruimte in mijn hoofd en lijf gekregen. Samen met Tanja heb ik mijn gedachten en gevoelens weer op een rijtje gekregen en snap ik beter waarom ik deed wat ik deed. Doordat ik weer rust ervaar, sta ik bewuster in het leven en kan ik makkelijker omgaan met moeilijkheden die op mijn pad komen. Ook kan ik dingen makkelijker loslaten. Super fijn!”

— Ilse

 

review jan pieter“Ik was op een doodspoor door mijn burn-out en alleen stil zitten en wachten kon ik niet. Toen zag ik Tanja’s berichtje voorbij komen. Dankzij het werkblad en de e-mail begeleiding voel ik mijn lichaam veel beter aan, kan ik er naar luisteren en weet ik wat ik moet doen. Voelt als een vrij contact zonder de serieuze lading terwijl het toch serieus blijft. Ga zo door, echt. Het helpt enorm.”

— Jan Pieter

 

Ben jij klaar met je burn-out en wil je echt energie gaan OVER houden voor wat echt belangrijk voor je is?

Vraag dan een gratis sessie en kennismaking met mij aan. 🙂

Ja, ik wil een gratis sessie!